KVKK

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Şirketimiz tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, iş amaçlarıyla bağlı olarak, aşağıda açıklandığı çerçevede kullanılmak, kaydedilmek, saklanmak, güncellenmek, aktarılmak ve/veya sınıflandırılmak suretiyle işlenecektir.  Bu kapsamda Şirketimiz tarafından başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen Kanun ve Yönetmelikler gereğince Şirketimiz, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.
 
Bu metnin hedef kitlesi, Şirketimiz çalışanları veya Şirketimize iş başvurusu yapmış olan çalışan adayları dışındaki, Şirketimiz tarafından kişisel verileri işlenen tüm gerçek kişilerdir.
 
Veri sorumlusu sıfatıyla işlenen kişisel verilere, burada belirtilenlerle sınırlı sayıda olmamak üzere aşağıda yer verilmektedir;
İsim, soy isim, T.C. kimlik numarası, adres, telefon numarası, e-posta adresi, imza, fiziksel mekan/güvenlik görüntü kaydı, çağrı merkezi/hizmet kalitesi ses kaydı, banka hesap numarası, cookie kayıtları
 
Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri; Tarafınızca paylaşılan kişisel verileriniz;

•Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri ve/veya temsil ettiğiniz kurum ve kuruluşları faydalandırmak için, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, pazarlama faaliyetlerinin yapılması, iş geliştirme ve planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli çalışmaların yürütülmesi,
•Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonların yürütülmesi,
•Şirketimizin kullanımda olan lokasyonların fiziksel güvenliğinin ve denetiminin sağlanması,
•İş ortağı/müşteri/tedarikçi (yetkili veya çalışanları) ilişkilerinin kurulması,
•İş ortaklarımız, tedarikçilerimiz veya sair üçüncü kişilerle birlikte sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin sözleşme gereklerinin ve finansal mutabakatın sağlanması,
•Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesi,
•Şirketimizin çağrı merkezinin aranması veya internet sayfasının kullanılması
ve/veya
•Şirketimizin düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katılım sağlanması amacıyla işlenecektir.
Kişisel verilerin toplanma ve saklanma yöntemi; Şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, şubeler, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilir. Kişisel verileriniz elektronik ve/veya fiziksel ortamlarda saklanacaktır. Şirketimiz tarafından temin edilen ve saklanan kişisel verilerinizin saklandıkları ortamlarda yetkisiz erişime maruz kalmamaları, manipülasyona uğramamaları, kaybolmamaları ve zarar görmemeleri amacıyla gereken iş süreçlerinin tasarımı ile teknik güvenlik altyapı geliştirmeleri uygulanmaktadır.
Kişisel verileriniz, size bildirilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerekli tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve yasal saklama süresince veya böyle bir süre öngörülmemişse işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak ve işlenecektir. Bu süre sona erdiğinde, kişisel verileriniz silinme, yok edilme ya da anonimleştirme yöntemleri ile Şirketimizin veri akışlarından çıkarılacaktır.
 
Kişisel Verilerin aktarılması;
Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla;
•Türk Telekomünikasyon A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon grup şirketlerine,
•Yetki vermiş olduğumuz, Şirketimiz nam ve hesabına faaliyette bulunan şirketler, temsilcilerimize,
•Düzenleyici ve denetleyici kurumlara, kişisel verilerinizi tabi olduğu kanunlarında açıkça talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşlara,
•Belirtilen amaçlar kapsamında iş ortaklıkları, tedarikçi ve yüklenici şirketler, bankalar, kredi risk ve finans kuruluşları ve sair gerçek veya tüzel kişilere,
•Vergi ve benzeri danışmanlara, yasal takip süreçleri ile ilgili zorunlu kişilere, kurum ve kuruluşlara ve denetimciler de dâhil olmak üzere danışmanlık aldığımız üçüncü kişilere ve bunlarla sınırlı olmaksızın, yurt içinde ve yurt dışında, yukarıda belirtilen amaçlarla iş ortakları, hizmet alınan üçüncü kişi, yetkilendirilen kişi ve kuruluşlara aktarılabilecektir.
KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; Şirketimize başvurarak, kişisel verilerinizin;
1.İşlenip işlenmediğini öğrenme,
2.İşlenmişse bilgi talep etme,
3.İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
4.Yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
5.Eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
6.KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
7.Aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
8.Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
9.Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.
KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletebilirsiniz.
 



BİZİ TAKİP EDİN
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
HIZLI ERİŞİM
  • Bakır Network Ürünleri
  • Fiber Optik Network Ürünleri
  • Aktif Cihazlar
  • Sertifikalı Network Ürünleri
  • Duvar Tip Rack Kabinetler
  • Yatay Rack Priz Modülleri
  • Dikey Rack Priz Modülleri
  • Dikili Tip Rack Kabinetler
  • Server Sunucu Kabinetleri
  • C13-C14-C19 Rack Priz Modülleri
  • Outdoor Dış Ortam Kabinetleri
  • Açık Çatı Rack Kabin
  • İş İstasyonları
  • Data Center - Veri Merkezi
  • Aksesuar Grupları
  • MERKEZ
    Merkez/Üretim
    Emek Mah. Ordu Cad.
    Arzu Sok. No:46
    Sancaktepe / İstanbul
    Konum için tıklayınız
    Тelefon
    +90 545 329 90 80
    +90 216 572 68 60
    E Mail
    satis@serrackkabin.com.tr
    PERPA
    Perpa Satış Ofisi
    Perpa Ticaret Merkezi
    A Blok 11. Kat No: 1456
    Şişli / İstanbul
    Konum için tıklayınız
    Тelefon
    +90 533 045 57 24
    +90 216 572 68 60
    E Mail
    perpa@serrackkabin.com.tr

    Tüm Hakları Saklıdır. Ser Rack Kabinet © 2024
    KVKK

    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Şirketimiz tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, iş amaçlarıyla bağlı olarak, aşağıda açıklandığı çerçevede kullanılmak, kaydedilmek, saklanmak, güncellenmek, aktarılmak ve/veya sınıflandırılmak suretiyle işlenecektir.  Bu kapsamda Şirketimiz tarafından başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen Kanun ve Yönetmelikler gereğince Şirketimiz, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.
     
    Bu metnin hedef kitlesi, Şirketimiz çalışanları veya Şirketimize iş başvurusu yapmış olan çalışan adayları dışındaki, Şirketimiz tarafından kişisel verileri işlenen tüm gerçek kişilerdir.
     
    Veri sorumlusu sıfatıyla işlenen kişisel verilere, burada belirtilenlerle sınırlı sayıda olmamak üzere aşağıda yer verilmektedir;
    İsim, soy isim, T.C. kimlik numarası, adres, telefon numarası, e-posta adresi, imza, fiziksel mekan/güvenlik görüntü kaydı, çağrı merkezi/hizmet kalitesi ses kaydı, banka hesap numarası, cookie kayıtları
     
    Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri; Tarafınızca paylaşılan kişisel verileriniz;

    •Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri ve/veya temsil ettiğiniz kurum ve kuruluşları faydalandırmak için, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, pazarlama faaliyetlerinin yapılması, iş geliştirme ve planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli çalışmaların yürütülmesi,
    •Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonların yürütülmesi,
    •Şirketimizin kullanımda olan lokasyonların fiziksel güvenliğinin ve denetiminin sağlanması,
    •İş ortağı/müşteri/tedarikçi (yetkili veya çalışanları) ilişkilerinin kurulması,
    •İş ortaklarımız, tedarikçilerimiz veya sair üçüncü kişilerle birlikte sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin sözleşme gereklerinin ve finansal mutabakatın sağlanması,
    •Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesi,
    •Şirketimizin çağrı merkezinin aranması veya internet sayfasının kullanılması
    ve/veya
    •Şirketimizin düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katılım sağlanması amacıyla işlenecektir.
    Kişisel verilerin toplanma ve saklanma yöntemi; Şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, şubeler, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilir. Kişisel verileriniz elektronik ve/veya fiziksel ortamlarda saklanacaktır. Şirketimiz tarafından temin edilen ve saklanan kişisel verilerinizin saklandıkları ortamlarda yetkisiz erişime maruz kalmamaları, manipülasyona uğramamaları, kaybolmamaları ve zarar görmemeleri amacıyla gereken iş süreçlerinin tasarımı ile teknik güvenlik altyapı geliştirmeleri uygulanmaktadır.
    Kişisel verileriniz, size bildirilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerekli tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve yasal saklama süresince veya böyle bir süre öngörülmemişse işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak ve işlenecektir. Bu süre sona erdiğinde, kişisel verileriniz silinme, yok edilme ya da anonimleştirme yöntemleri ile Şirketimizin veri akışlarından çıkarılacaktır.
     
    Kişisel Verilerin aktarılması;
    Kişisel verileriniz, Kanunlar ve sair mevzuat kapsamında ve açıklanan amaçlarla;
    •Türk Telekomünikasyon A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon grup şirketlerine,
    •Yetki vermiş olduğumuz, Şirketimiz nam ve hesabına faaliyette bulunan şirketler, temsilcilerimize,
    •Düzenleyici ve denetleyici kurumlara, kişisel verilerinizi tabi olduğu kanunlarında açıkça talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşlara,
    •Belirtilen amaçlar kapsamında iş ortaklıkları, tedarikçi ve yüklenici şirketler, bankalar, kredi risk ve finans kuruluşları ve sair gerçek veya tüzel kişilere,
    •Vergi ve benzeri danışmanlara, yasal takip süreçleri ile ilgili zorunlu kişilere, kurum ve kuruluşlara ve denetimciler de dâhil olmak üzere danışmanlık aldığımız üçüncü kişilere ve bunlarla sınırlı olmaksızın, yurt içinde ve yurt dışında, yukarıda belirtilen amaçlarla iş ortakları, hizmet alınan üçüncü kişi, yetkilendirilen kişi ve kuruluşlara aktarılabilecektir.
    KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; Şirketimize başvurarak, kişisel verilerinizin;
    1.İşlenip işlenmediğini öğrenme,
    2.İşlenmişse bilgi talep etme,
    3.İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
    4.Yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
    5.Eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
    6.KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
    7.Aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
    8.Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
    9.Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.
    KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletebilirsiniz.
     

    HIZLI ERİŞİM
  • Rack Kabin Fiyat Listesi
  • Rack Kabin Fiyatları
  • Rack Kabin Genel Özellikler
  • Rack Kabin Nedir?
  • Rack Kabinet Aksesuarı Fiyatları
  • Rack Kabinet Nasıl Seçilir?
  • Rack Kabinet Nedir? Çeşitleri Nelerdir?
  • Rack Kabinet Nedir?
  • Rack Kabinet Özellikleri ve Ölçüleri
  • Rack Kabinet Perpa Server Kabini
  • Rack Kabinetler Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?
  • Rack Kabinimizi Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
  • Rack Kabinler
  • Server Kabini, Kabinet & Rack Kabinet Nedir?
  • Sunucu Kabin İlanları & Fiyatları
  • Kabinet Nedir? Ne İşe Yarar?
  • Rack Kabin Organizer
  • Rack Kabin Kablo Düzenleyici
  • Rack Kabin Grup Priz
  • Ulusal Rack Kabin
  • 19'' Rack Kabin Ölçüleri
  • 16U Rack Kabin
  • 7U Rack Kabin
  • Rack Kabin U Nedir
  • 9U Rack Kabin
  • 4U Rack Kabin
  • Rack Kabin Malzemeleri
  • Ulusal Rack Kabin Perpa
  • Rack Kabin Üreticisi
  • Rack Kabin Kurulumu
  • 36U Rack Kabin
  • Rack Kabin Ankara
  • Rack Kabin İstanbul
  • Rack Kabin İzmir
  • Rack Kabin Gebze
  • Duvar Tipi Rack Kabinetler
  • Data Center
  • Rack Kabin Aksesuarları
  • Data Network
  • Rack Priz Nedir?
  • Rack Kabinet Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 10 Önemli Faktör
  • Rack Kabinet Soğutma Verimliliği Neden Önemli?
  • Bakır Network Ürünleri
  • Fiber Optik Network Ürünleri
  • Aktif Cihazlar
  • Sertifikalı Network Ürünleri
  • İdeal Rack Kabinet Nasıl Seçilmelidir?
  • Duvar Tip Rack Kabinetler
  • Yatay Rack Priz Modülleri
  • 47U Rack Kabin Ölçüleri
  • 32U Rack Kabinet Ölçüsü
  • 20U Rack Kabinet Ölçüleri
  • 42U Rack Kabinet Ölçüleri
  • 12U Rack Kabinet Ölçüleri
  • Dikey Rack Priz Modülleri
  • Dikili Tip Rack Kabinetler
  • Outdoor Rack Kabinet Nasıl Seçilmelidir?
  • Server Sunucu Kabinetleri
  • C13-C14-C19 Rack Priz Modülleri
  • Outdoor Dış Ortam Kabinetleri
  • Açık Çatı Rack Kabin
  • İş İstasyonları
  • Data Center - Veri Merkezi
  • Aksesuar Grupları
  • MERKEZ
    Merkez/Üretim
    Emek Mah. Ordu Cad.
    Arzu Sok. No:46
    Sancaktepe / İstanbul
    Konum için tıklayınız
    Тelefon
    +90 545 329 90 80
    +90 216 572 68 60
    E Mail
    satis@serrackkabin.com.tr
    PERPA
    Perpa Satış Ofisi
    Perpa Ticaret Merkezi
    A Blok 11. Kat No: 1456
    Şişli / İstanbul
    Konum için tıklayınız
    Тelefon
    +90 533 045 57 24
    +90 216 572 68 60
    E Mail
    perpa@serrackkabin.com.tr
    BİZİ TAKİP EDİN
    Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
    Tüm Hakları Saklıdır. Ser Rack Kabinet © 2024